Hvorfor virker ekstern låsning og oplåsning ikke i FordPass®*?

Hvis din fjernlåsningskommandoerne fejler i FordPass, skal du følge disse trin:

1. Sørg for, at din bil ikke er i Dyb dvaletilstand.
  2. Tjek, om alle døre, bagklappen, bagagerummet og motorhjelmen er lukkede korrekt.
  3. Genstart din smartphone og prøv igen.
  4. Prøv at låse dine døre op med din nøgle for at bekræfte, at der ikke er problemer med køretøjets døre.

Hvis din nøgle virker, og FordPass ikke gør det,er du velkommen til at kontakte en FordPass-guide for yderligere hjælp.

Bemærkninger:

• Bemærk, at vinduer og soltag ikke lukker automatisk, når du låser bilen med FordPass-appen.
  • Af sikkerheds- og tyverihensyn anbefaler Ford at du ikke låser dine nøgler inde i bilen.
  • Ford har ikke mulighed for at fjernoplåse dine døre op, hvis dine nøgler låses inde i din bil. Hvis du er blevet låst helt ude af din bil, bør du kontakte vejhjælp for yderligere support.

Yderligere oplysninger

Hvordan bruger jeg fjernlåsning og fjernoplåsning?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.