Hvordan låser jeg bilen op og i med FordPass®* App?

Når du bruger FordPass-appen, har du direkte adgang til at låse din bil op og i, selvom du er på afstand af bilen. Følg vejledningen nedenfor.

Vigtigt:

• Bemærk, at FordPass Remote-kommandoer ikke erstatter nødvendigheden af at have din bilnøgle med dig. Du bør aldrig efterlade din bilnøgle derhjemme eller inde i bilen.
  • Din bil kræver, at bilnøglen er i nærheden for at kunne køres (sættes i D-gear).

Bemærk, at ekstern låsning/oplåsning ikke er tilgængelig som standard på alle køretøjer. Følgende betingelser skal være opfyldt:

Sådan låser du din bil op og i

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Gå til siden Hjem.
  3. Vælg den specifikke bil, hvis du har mere end en bil tilføjet.
  4. Tryk og hold knappen Lås op eller Lås nede, indtil en linje bevæger sig rundt om knappens kant.

En besked der bekræfter, at din bil er blevet låst op/låst i vises.

Bemærkninger:

• Hvis en dør, bagklap eller motorhjelm ikke er helt lukket, vil låsningen mislykkes, og du vil modtage en besked i FordPass.
  • Ford har ikke adgang til dine eksterne kommandoer. De har således ikke mulighed for at låse din bil op eller i.

Yderligere oplysninger

Hvor kan jeg finde fejlfindingstrin for ekstern låsning?

*FordPass App er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan hentes ned ved at downloade den. Datatakster kan være gældende.