Hvordan åbner og låser jeg min bil i FordPass®* med mit Apple®** Watch?

Når du bruger dit Apple Watch sammen med FordPass, har du direkte adgang til lås/lås op-kommandoer. Følg anvisningerne herunder for at få adgang.

Efter succesfuld parring af dit smartwatch med FordPass:

1. Vælg FordPass-appen fra dit urs skærm.
  2. Tryk på Opdater, hvis muligheden vises, for at sikre forbindelsen.
  3. Tryk på ikonet Lås/Lås op.

Bemærkninger:

• Den blå streg skal nå hele vejen rundt, før du slipper knappen.
  • Der vises en meddelelse, som bekræfter, at din anmodning er blevet sendt til køretøjet.
  • Tryk på OK for at lukke meddelelsen.

Yderligere oplysninger

Hvordan parrer jeg mit Apple Watch, så jeg kan bruge FordPass?
Hvordan fjernstarter jeg FordPass med mit Apple Watch?

*FordPass appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.

**Apple er et varemærke tilhørende Apple Inc., registeret i USA og andre lande.