Hvordan fjernstarter* jeg min bil fra FordPass®**-appen med mit Apple®*** Watch?

Når du bruger dit Apple Watch sammen med FordPass, har du direkte adgang til at bruge Fjernstart-kommandoen. Følg vejledningen nedenfor:

Efter succesfuld parring af dit Apple Watch med FordPass:

1. Vælg FordPass-appen fra dit urs skærm.
  2. Tryk på Opdater, hvis muligheden vises, for at sikre forbindelsen.
  3. Tryk på ikonet Start.
    Bemærk: Der vises en meddelelse, som bekræfter, at din anmodning er blevet sendt til køretøjet.
  4. Tryk på OK.

Yderligere oplysninger

Hvordan parrer jeg mit Apple Watch, så jeg kan bruge FordPass?
Hvilke funktioner kan jeg bruge med mit Apple Watch og FordPass?

*Fjernstart er kun tilgængelig på køretøjer med automatgear og er ikke tilgængelig på Transit Custom PHEV.

**FordPass appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.

***Apple er et varemærke tilhørende Apple Inc., registeret i USA og andre lande.