Hvilke fjernbetjente funktioner kan jeg bruge med mit Apple®* Watch og FordPass®**?

Når du bruger dit Apple Watch sammen med FordPass, har du direkte adgang til nogle af dine fjernbetjente kommandoer. Gennemse oplysningerne herunder for at få mere at vide.

Når du bruger din parrede iPhone®*** og Apple Watch-enheden, kan du gøre følgende:

• Fjernstart****
  • Fjernbetjent låsning/oplåsning

Bemærk: Fjernstart og Låsning/oplåsning er kun tilgængelige i køretøjer udstyret med FordPass® Connect*****

Forudsætninger:

Yderligere oplysninger

Hvordan parrer jeg mit Apple Watch, så jeg kan bruge FordPass?
Hvordan fjernstarter jeg FordPass med mit Apple Watch?
Hvordan fjernlåser og -oplåser jeg med Apple Watch?

*Apple er et varemærke tilhørende Apple Inc., registeret i USA og andre lande.

***FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan downloades. Der kan være gebyrer for data.

***iPhone er et varemærke tilhørende Apple Inc., registeret i USA og andre lande.

****Fjernstart er kun tilgængelig på køretøjer med automatgear og er ikke tilgængelig på Transit Custom PHEV.

*****FordPass Connect aktiverer tilsluttede tjenester og er tilgængelig på udvalgte køretøjer eller køretøjer med navigation. FordPass Connect aktiveres ved levering af køretøjet. Du kan vælge at tilvælge eller fravælge visse datadelingsfunktioner. Datadækning og -service er ikke tilgængelig overalt. Der kan påløbe gebyrer for dataanvendelse. Privatlivspolitikker for FordPass og Connected Car gør sig gældende, og disse er tilgængelige på din lokale Ford-hjemmeside.

******Bluetooth ordmærket er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG, Inc.