Home > Ejere > Ressourcer og support > SYNC & Bluetooth support
SYNC & Bluetooth Support

Ford SYNC

SYNC er et stemmeaktiveret kommunikationssystem, som virker sammen med din Bluetooth®Bluetooth Trademark kompatible mobiltelefon og bærbare medieafspiller.

Ford SYNC 3 with AppLink

Ford SYNC 3 med AppLink

Vores seneste og mest avancerede version af SYNC systemet, forstærker funktionaliteten og brugen af SYNC og SYNC 2. En helt ny brugergrænseflade som indeholder større knapper. På den store skarpe 8” touchscreen kan du bruge pinch- og swipe funktioner, som du kan på din smartphone og tablet. Og ud over AppLink kan du også bruge Apple CarPlay og Android Auto.

Ford SYNC 2

Med SYNC 2 får du en stor 8” touch screen, der giver nem adgang til de forskellige hovedfunktioner som blandt andet telefon- og klimakontrol, gennem stemmekontrol og touch.
BEMÆRK: SYNC 2 understøtter ikke AppLink.

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.1 with AppLink

Ford SYNC med AppLink

Med naturlige, intuitive stemmekommandoer får du adgang til de nyeste apps inden for en række forskellige kategorier på farten.

Ford SYNC med automatisk nødopkald

Afspil musik samt foretag og besvar telefonopkald på mobilen. Du styrer dem alle med enkle stemmekommandoer. Systemet kan endda hjælpe dig ved at ringe til alarmcentralen i tilfælde af en ulykke.

Ford SYNC 1.0 incoming call
Ford Bluetooth® with Voice Control

Bluetooth® med stemmestyring

Foretag og modtag opkald, og juster endda temperaturen – håndfrit ved hjælp af stemmestyring (kun tilgængelig med engelsk tale og tekst).

Top