HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Ejere > Ressourcer og support > SYNC & BLUETOOTH® SUPPORT
SYNC & Bluetooth Support

Ford SYNC teknologi

Forbind med din bil som aldrig før med Ford SYNC-teknologi

Fords SYNC-teknologi giver dig mulighed for at administrere en række funktioner gennem en bluetooth-forbindelse i bilen. Det er muligt via berøringsskærmen eller ved hjælp af helt enkle stemmekommandoer. Herigennem kan du styre alt fra telefonopkald og sms'er til GPS-navigation eller afspille din yndlingsmusik.

Forbind din mobilenhed med Ford SYNC i bilen, og lad AppLink hjælpe dig med at nyde en app-oplevelse på farten lignende med den, som du kender fra din smartphone derhjemme.

Du skal dermed ikke downloade en Ford SYNC-app på din telefon, men blot forbinde enhederne gennem Bluetooth. Herunder kan du udforske de forskellige Ford SYNC-muligheder du har, og hvordan du forbinder netop din enhed.

Ny Ford SYNC 4A

Ford SYNC 4A er i øjeblikket kun tilgængeligt i den nye Mustang Mach-E elbil. Det er et Cloud forbundet kommunikations- og underholdningssystem i bilen. Cloud forbindelsen giver SYNC 4A en mere avanceret ruteplanlægning og talegenkendelse i samtaler. Mens den trådløse opdateringsfunktion sikrer, at din bil er i konstant udvikling. Og med trådløs smartphoneintegration, styring af elbilens opladning, en ny 15,5” berøringsskærm samt mange andre ting kan du opleve en helt ny verden af konnektivitet i din bil med SYNC 4A. 

Ford SYNC 4
Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control

Ford SYNC 2

Med SYNC 2 får du en stor 8” touch screen, der giver nem adgang til de forskellige hovedfunktioner som blandt andet telefon- og klimakontrol, gennem stemmekontrol og touch.
BEMÆRK: SYNC 2 understøtter ikke AppLink.

Ford SYNC med AppLink

Med naturlige, intuitive stemmekommandoer får du adgang til de nyeste apps inden for en række forskellige kategorier på farten.

Ford SYNC 1.1 with AppLink
Ford SYNC 1.0 incoming call

Ford SYNC med automatisk nødopkald

Afspil musik samt foretag og besvar telefonopkald på mobilen. Du styrer dem alle med enkle stemmekommandoer. Systemet kan endda hjælpe dig ved at ringe til alarmcentralen i tilfælde af en ulykke.

Bluetooth® med stemmestyring

Foretag og modtag opkald, og juster endda temperaturen – håndfrit ved hjælp af stemmestyring (kun tilgængelig med engelsk tale og tekst).

Ford Bluetooth® with Voice Control
Top