Home > Ejere > Ressourcer og support > SYNC & BLUETOOTH® SUPPORT
SYNC & Bluetooth Support

Ford SYNC

Forbind med din bil som aldrig før – Ford SYNC teknologi

FORDS SYNC-teknologien giver dig mulighed for at administrere en række funktioner for tilsluttede køretøjer. Det kan ske via berøringsskærmen eller ved hjælp af helt enkle stemmekommandoer. Her kan du styre alt fra telefonopkald og sms'er til GPS navigation eller afspille din yndlingsmusik.

Så snart din mobilenhed er forbundet med Ford SYNC i bilen, kan AppLink hjælpe dig med at nyde en app-oplevelse på farten lignende med den, som du har på din smartphone derhjemme.

Du skal dermed ikke downloade en Ford SYNC app på din telefon, men blot forbinde enhederne gennem Bluetooth. Herunder kan du udforske de forskellige Ford SYNC-muligheder du har, og hvordan du forbinder netop din enhed.

Ford SYNC 4

Ny Ford SYNC 4A

Ford SYNC 4A er i øjeblikket kun tilgængeligt i den nye Mustang Mach-E elbil. Det er et Cloud forbundet kommunikations- og underholdningssystem i bilen. Cloud forbindelsen giver SYNC 4A en mere avanceret ruteplanlægning og talegenkendelse i samtaler. Mens den trådløse opdateringsfunktion sikrer, at din bil er i konstant udvikling. Og med trådløs smartphoneintegration, styring af elbilens opladning, en ny 15,5” berøringsskærm samt mange andre ting kan du opleve en helt ny verden af konnektivitet i din bil med SYNC 4A. 

Ford SYNC 3 med AppLink

Vores seneste og mest avancerede version af SYNC systemet, forstærker funktionaliteten og brugen af SYNC og SYNC 2. En helt ny brugergrænseflade som indeholder større knapper. På den store skarpe 8” touchscreen kan du bruge pinch- og swipe funktioner, som du kan på din smartphone og tablet. Og ud over AppLink kan du også bruge Apple CarPlay og Android Auto.

Ford SYNC 3 with AppLink
Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control

Ford SYNC 2

Med SYNC 2 får du en stor 8” touch screen, der giver nem adgang til de forskellige hovedfunktioner som blandt andet telefon- og klimakontrol, gennem stemmekontrol og touch.
BEMÆRK: SYNC 2 understøtter ikke AppLink.

Ford SYNC med AppLink

Med naturlige, intuitive stemmekommandoer får du adgang til de nyeste apps inden for en række forskellige kategorier på farten.

Ford SYNC 1.1 with AppLink
Ford SYNC 1.0 incoming call

Ford SYNC med automatisk nødopkald

Afspil musik samt foretag og besvar telefonopkald på mobilen. Du styrer dem alle med enkle stemmekommandoer. Systemet kan endda hjælpe dig ved at ringe til alarmcentralen i tilfælde af en ulykke.

Bluetooth® med stemmestyring

Foretag og modtag opkald, og juster endda temperaturen – håndfrit ved hjælp af stemmestyring (kun tilgængelig med engelsk tale og tekst).

Ford Bluetooth® with Voice Control
Top