I over 100 år har det været centralt for os at skabe ikoniske køretøjer, der åbner op for frihed og eventyr – men det har også været vigtigt for os at være forkæmpere for nye måder at tænke på, når det gælder, hvordan vi kommer fra sted til sted.

Det er derfor, vi opfordrer til radikale ændringer.

Vi spørger, om det overhovedet er nødvendigt at bruge bilen til visse rejser.

Park the Car handler om at ændre de små vaner for at gøre en stor forskel. Lad bilen blive stå på de korte ture, og vælg at cykle eller gå i stedet, hvilket hjælper dig med at være mere aktiv, mens du reducerer dit CO2-aftryk.

Feets on the road

DEN ORIGINALE LAV-EMISSIONSBIL

Vil du hjælpe med at reducere din indvirkning på miljøet på en måde, der kan gavne dit helbred og hjælpe dit lokalsamfund? De fleste bilture i byer er mindre end 5 kmVerdenssundhedsorganisationen er 50 % lange. Men hvis disse ture foretages på cykel eller til fods, vil udskiftningen af kun en lille biltur ikke kun hjælpe med at reducere trængsel i trafikken, men også med at sænke dit daglige CO2-aftryk med op til 67 %Tal i henhold til følgende undersøgelse.

SÅDAN HJÆLPER VI

Det her er måske det sidste, du ville forvente at høre fra en bilproducent, men vi mener, at det er det, der er nødvendigt for at få os på bedre veje. Her er et par måder, vi hjælper folk med at opdage en helt ny måde at komme fra sted til sted på.