HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Oplev Ford > Ledige jobs
Woman working on a mustang car

Job hos Ford

Ford Motor Company A/S

Ford Motor Company A/S er en del af den verdensomspændende Ford-koncern med over 159.000 medarbejdere. Ford i Danmark har ca. 60 medarbejdere med vidt forskellig uddannelse og baggrund. Vi er en dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere og partnere er nøgleområder.

 

Ledige jobs hos Ford

Du kan altid se ledige jobs på JobIndex eller kontakte os via Facebook.
 

Erhvervspraktik – udvalgte Ford forhandlere åbner dørene op for erhvervspraktikanter

Brancheorganisationerne og medierne taler meget om en fremtidig mangel på især teknikere på bilværkstederne. Bilbranchen er i rivende udvikling og står overfor mange store og spændende forandringer. De el-drevne biler og de mange nye teknologier stiller helt andre krav til uddannelse end tidligere. Hos Ford tager vi gerne et ansvar i at øge unges interesse og tiltrækning til bilbranchen – derfor åbner udvalgte Ford forhandlere dørene op for erhvervspraktikanter.

Formålet med erhvervspraktik hos Ford er at give unge mennesker i 8. eller 9. klasse i folkeskolen en relevant indsigt og erfaring fra arbejdsmarkedet og give dem en vis viden om et job. Det kan enten være viden om salg og kundeservice, hvordan det er at være Ford-tekniker, Lagerschef og mange andre spændende jobfunktioner. Dette kan være med til at styrke valg af uddannelse og erhverv.

Vi ser en stor mulighed i at udnytte dette potentiale, og måske i sidste ende sige velkommen til nye medarbejdere hos vores Ford forhandlere og værksteder.

Er du ung folkeskoleelev, eller forældre til en, som har passion for teknik og computere? Så kontakt Ford forhandlerne i netop din by nu.

Se en liste over udvalgte Ford forhandlere, der står klar til at tage imod erhvervspraktikanter og tag kontakt for en nærmere aftale.

Se listen over udvalgte forhandlere – klik her

 

 

Kunne du tænke dig at arbejde hos en Ford-forhandler?

Sælger? Mekaniker? Eller måske kundemodtager eller noget helt andet? Vores stærke forhandlernet søger løbende dygtige medarbejdere - måske lige nu i dit område af Danmark?

Find de nærmeste Ford-forhandleres hjemmesider lige her og se mulighederne.

 

Ford som arbejdsplads

Vi har lavet en portrætserie med et udvalg af de medarbejdere, der er med til at tegne den danske bilbranche hos Ford. I portrætterne møder vi engagerede medarbejdere, som alle fortæller om deres arbejdsdag hos Ford.

Læs alle historierne her

 

Top