Home > Oplev Ford > Ledige jobs
Jobs hos Ford

Ledige jobs

Job hos Ford

Ford Motor Company A/S

Ford Motor Company A/S er en del af den verdensomspændende Ford-koncern med over 159.000 medarbejdere. Ford i Danmark har ca. 90 medarbejdere med vidt forskellig uddannelse og baggrund. Vi er en dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere og partnere er nøgleområder.

Ford Credit

Ford Credit er en del af Forso Nordic AB, som er et joint-venture mellem Ford Credit Europe og Credit Agricole. Forso har i Norden ca. 130 ansatte, og i Ford Credit Danmark er vi ca. 35 ansatte. Ford Credit leverer finansielle ydelser i forhold til både forhandlere, erhvervskunder og privatkunder.

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger

Kunne du tænke dig at arbejde hos en Ford-forhandler?

Sælger? Mekaniker? Eller måske kundemodtager eller noget helt andet? Vores stærke forhandlernet søger løbende dygtige medarbejdere - måske lige nu i dit område af Danmark?

Find de nærmeste Ford-forhandleres hjemmesider lige her og se mulighederne.

 • Vi har lavet en portrætserie med de kvinder, der er med til at tegne den danske bilbranche hos Ford. I portrætterne møder vi 5 kvinder, som alle fortæller om deres arbejdsgang hos Ford.

  #1

  I det første portræt møder vi Helle Nielsen, CRC Specialist i Fords kundeservice, hvor hun fortæller om at være engageret i sit job og gå glad på arbejde, også efter 17 år.

  Læs hele portrættet med Helle her

  #2

  I det næste portræt møder vi Helle Mathiasen, der er chef for Eftermarkedsafdelingen indenfor Marketing, Reservedele & Logistik hos Ford Danmark. Hun fortæller om at få muligheden for at dygtiggøre sig, have overblik og blive udfordret på arbejdet.

  Læs hele portrættet med Helle her

  #3

  I det tredje portræt fortæller Mette Beran, Customer & Quality Specialist hos Ford Danmark, hvordan man favner bredt, er effektiv og stiller høje krav – uden at gå på kompromis med familielivet.

  Læs hele portrættet med Mette her

  #4

  I det næstsidste protræt møder vi Kristine Dam Jensen, Marketing & Communications Supervisor hos Ford Danmark, der fortæller om det hårde arbejde, det kræver at vinde verdensmesterskabet i reklame.

  Læs hele portrættet med Kristine her

  #5

  I det sidste portræt har vi Ford Danmarks PR-chef, Lene Dahlquist, der giver os en indsigt i livet på første parket, og hvordan man bliver ved med at udvikle sig.

  Læs hele portrættet med Lene her

Top