Home > Personbiler > HELT NYE FORD FOCUS > Udstyr > Sikkerhed

Din sikkerhed. Vores prioritet.

En række smarte teknologier er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter. For eksempel kan Active Braking og Pre-Collision Assist med fodgænger- og cyklistovervågning advare dig om mulige kollisioner og selv anvende bremserne automatisk, hvis du ikke reagerer i tide.

Ford Focus pre-collision assist

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger radar og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner. 

Hjælp til at bremse ved høje hastigheder

Det aktive bremsesystem er en innovativ, ny sikkerhedsfunktion, der virker ved kørsel over 50 km i timen. Teknologien anvender RADAR til at scanne vejbanen foran, og opdager den noget, som gør et sammenstød sandsynligt, bliver du advaret. Reagerer du ikke, aktiverer systemet bremsen, som så påbegynder opbremsningen, så du nemmere kan sænke farten. Når hastigheden er under 50 km/t, får du hjælp via en anden teknologi: Active City Stop. Kombineret giver disse to teknologier dig sikkerhed for at få hjælp til at bremse i hele hastighedsintervallet.

Ford Focus active brkaing
Ford Focus door edge protector

Forhindrer irriterende buler og skrammer

Det er let at slå sin dør mod ting på trange parkeringspladser. Men når du åbner en af de fire døre på en Focus, springer en beskyttende barriere frem for at beskytte lakken på din bil og dem ved siden af.

 

Top