Home > Personbiler > FOCUS > Udstyr > Sikkerhed

Sikkerhed

Ford Focus er den første bil, der vinder fire avancerede sikkerhedsbelønninger fra Euro NCAP. Disse priser er specifikt til nye sikkerhedsteknologier. De vindende funktioner er Driver Alert, Forward Alert (indbygget i Aktiv fartpilot), Active City Stop og Lane Keeping Aid. Focus blev også anerkendt som "Best in Class" i kategorien for små familiebiler efter at have opnået en 5-stjernet crash rating. Find ud af, om de forskellige funktioner, der gør Focus mere sikker og de kan også hjælpe dig med at køre mere sikkert.

Ford Focus Tyre Pressure System's information

Tidlig advarsel om punktering

Hvis nogen af dækkene taber tryk under kørslen, advarer et ikon i instrumentpanelet dig.

En Euro NCAP Advanced pris

Active City Stop, Lane Keeping Aid, Driver Alert og Forward Alert har hver modtaget en Euro NCAP Advanced pris: den højeste udmærkelse givet af Europas førende uafhængige sikkerhedsorganisation. Prisen anerkender kun de mest avancerede bilteknologier til brug ved undvigelse, ulykke og efter en ulykke. Og at vi nu har modtaget i alt syv Euro NCAP Advanced priser – alt sammen for innovationer med henblik på at beskytte dig – er et udtryk for Fords engagement i sikkerhed på tværs af vores modeller.

EURO NCAP logo

For at hjælpe med at undgå sammenstød ved lave hastigheder

Active City Stop er en avanceret teknologi udviklet til at hjælpe dig med at undgå eller reducere deres alvorlige konsekvenser. Opdager systemet, at den forankørende bil pludselig er standset, og kører du under 30 km/t, så aktiveres bremserne automatisk.

Koordinerede sikkerhedssystemer aktiveres på en brøkdel af et sekund

Ford Focus er udstyret med et avanceret, intelligent beskyttelsessystem (Intelligent Protection System - IPS), hvor flere forskellige sikkerhedsteknologier tilsammen sikrer maksimal beskyttelse til dig og dine passagerer.

Det robuste og stødabsorberende karrosseri med avanceret højstyrkestål suppleres med flere airbags, der beskytter personerne i bilen. For at reducere risikoen for personskade ved uheld er ratstammen og pedalerne designet til at trækkes væk fra føreren ved kollision.

 

IPS Safety for your Focus
Focus Control

Bevar kontrollen under alle vejforhold

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene. ESC registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning og korrigerer automatisk bremser og trækkraft, så du har mest mulig kontrol over bilen.

Påmindelsessystem til sikkerhedsselerne giver ekstra sikkerhed

Funktionen sikrer, at dine bagsædepassagerer er korrekt fastspændt under kørslen. Hvis sikkerhedsselen på en af de optagede pladser ikke er spændt, gives der både lydadvarsel og visuel advarsel.

Seat Belt Warning
Focus on the road

Avanceret system til kontrolleret opbremsning

Et ABS-system og elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) sikrer dig en mere kontrolleret opbremsning.

Top