• VISTE MODEL FRA
    kr. Gross Retail Price (PV)
  • BRÆNDSTOFFORBRUG OP TIL
  • ANTAL SÆDER OP TIL
  • BYG DIN FORD

    Kampagner

FORD FOCUS

Mød Ford Focus.

Smart udformning af fronten, herunder motorhjelm, kofanger, kølergrill og instrumentpanel, iøjefaldende LED-forlygter med integrerede tågelygter og moderne baglygter. 

Banebrydende tilslutningsmuligheder, såsom det 12,3" digitale instrumentpanel og det nye Ford SYNC4 med Connected Navigation2), Ford Secure, intuitiv 13,2" touchskærm samt adskillige FordPass-funktioner giver en mere inddragende køreoplevelse.

Træd ind i en elektrificeret verden af effektivitet og kontrol med den nye Focus EcoBoost Hybrids mild-Hybridteknologi, som nu også fås med DCT-7 PowerShift automatgearkasse med dobbeltkobling3), der gør hver tur legende let.

For at forbedre fleksibiliteten har vi også tilføjet en vådrumszone til Focus Stationcar. Så kan du holde dit våde og tørre udstyr adskilt. 

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES

PERSONLIGGØR DIN FOCUS

 

Den viste model er en Focus Titanium

SE DEN I AKTION

Ford Focus Product Film Video

VÆLG DIN MOTOR

Den nye Focus tilbyder en række forskellige drivlinjer. Uanset om du vælger EcoBoost-benzinmotoren eller en af EcoBoost Hybrid-mulighederne, 6-trins manuelt eller 7-trins PowerShift-automatgear, får du forbløffende brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning. 

FREMHÆVET UDSTYR

New Ford Focus interior view of dashboard

SYNC 4

Ford SYNC4 med Connected NavigationSecure and Connected Navigation, Ford Secure og 13,2” touchskærm integreres problemfrit med din smartphone via FordPass-appen, så du kan styre alt fra telefonopkald til fjernlås, musik og navigation i din Focus.

Tilslutning

 

Visualisation of regenerative braking on a blue Ford Focus

ECOBOOST HYBRID

En batteridrevet elektrisk motor hjælper med at understøtte benzinmotoren, forbedre effektiviteten og reducere CO2-udledningenNon-hybrid comparison. Regenerativ bremsning oplader Focus' batteri, mens du kører, så du behøver ikke sætte stikket i en ekstern strømkilde. Fås med manuelt gear eller automatgear.

Motorer og gearkasser

Ford Focus with open trunk showing wet compartment

STATIONCAR BAGAGERUM 

Focus Stationcars bagagerum indeholder en lodret rumdeler og ny vådrumszone med gulvmåtte i gummiFocus Wagon Load Floor, så du kan transportere våde eller mudrede ting separat.  

Tilbehør

205334561_STL_01B_C519_Focus_Ext_Full_Front_Static_V1_MY23_2160x1215

NYT ANSIGT 

Den nye Focus skiller sig ud med en mere fremtrædende ombygget front, herunder en ny motorhjelm, kofanger, kølergrill og instrumentpanel, iøjefaldende LED-forlygter med integrerede tågelygter og Adaptive Matrix LED-forlygter som ekstraudstyr. 

Byg din Focus

FORDPASS-APPEN 

Åbn op for et væld af forbindelsesfunktioner via din smartphone. FordPassFordPass Connect App giver dig mulighed for at overvåge din Focus' placering og kørselsdata, få trafikopdateringer i realtid, tilstandsrapporter og meget mere.

Udforsk FordPass

Man looking at smartphone with FordPass App open
Screen next to a driving wheel showing a map

CONNECTED NAVIGATION

Den nye Focus drager også fordel af de muligheder, der gør det muligt at bruge Ford Secure og Connected NavigationSecure and Connected Navigation. Få altid de seneste trafikoplysninger direkte til din SYNC4-skærm med Connected Navigation, og vær sikker på, at din bil er i en forbedret sikkerhedstilstand med Ford Secure.

Tilslutning

SENSICO©-KUNSTLÆDERINDTRÆK 

Det nye Focus Sensico©-kunstlæder indtræk, som er en del af V-pakken giver førsteklasses komfort og sofistikeret stil med slidstærk polstringFocus Sensico.

Intelligent

Focus interior showing Sensico upholstery

EKSTRAUDSTYRSPAKKER

Der findes en række ekstra pakker til den nye Focus, der passer til dine specifikke behov.

SAMMENLIGN FOCUS MODELLERNE

Sammenlign modeller (PDF)

Tryk på linket her for at få mere information