Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvordan registrerer jeg et betalingskort i min Ford-konto?

For at foretage betalinger via din Ford-konto, skal du registrere et betalingskort.

Tilføj et betalingskort til min Ford-konto

  1. Log på din online-Ford-konto.
  2. Vælg 'Wallet' under 'Administrer din konto'.
  3. Vælg 'Tilføj kort' i sektionen 'FordPay'.
  4. Indtast kortoplysninger.

Bemærk: For at gøre kortet til dit standardkort, skal du klikke på linket 'Angiv som standardkort'.

  1. Vælg Gem.

Hvis du oplever problemer med betaling via dit betalingskort, registreret i din Ford-konto, skal du kontakte vores Kundeservice Center for at få hjælp.

Yderligere oplysninger

Hvordan nulstiller jeg min Ford-adgangskode?  
Hvordan gendanner jeg mit Ford-konto brugernavn?

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.