Hvordan kontakter jeg en Ford-guide?

Du kan chatte med eller ringe til en FordPass-guide via FordPass®*-appen. Vores FordPass-guider er tilgængelige: Mandag-fredag ​​kl. 8-20 og lørdag kl. 9-20(lukket søndag).

Brug af FordPass-appen:

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til siden Konto.
  3. Vælg Hjælp.
  4. Tryk på en af de følgende knapper:
    • Chat
    • Opkald

Opringning til Ford Kundeservice:

Hvis du ikke kan få adgang til FordPass-appen, kan du ringe til vores Kundeserviceafdeling på +45 43682000 (Tryk 2 for Kundeservice).

Flere FordPass-oplysninger

For at finde yderligere information om FordPass kan du gå ind på vores FordPass support-side og søge på dit foretrukne emne.

Nyttige FordPass-supportkategorier

Yderligere oplysninger

Hvordan opretter jeg en FordPass-konto?
Hvilke enheder er kompatible med FordPass?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan downloades.Der kan være gebyrer for data.