Hvordan administrerer jeg afgangstider for min elbil i FordPass®*-appen

Ved at indstille dine afgangstider i FordPass kan du komme afsted i en forvarmet ebil hvor batteriet er forberedt til kørsel og bilen er opladt til det niveau du ønsker. Det øger konforten og forbedre din tilgængelige rækkevidde. I FordPass-appen kan du nemt tilføje, redigere eller slette afgangstider for din elbil under menuen hovedmenuen Min bil.

Administration af afgangstider for elbiler

Vælg en af nedenstående muligheder for næste trin.

Tilføj afgangstid

Sådan indstiller du en afgangstid i FordPass-appen:

1. Åbn FordPass-appen..
  2. Gå til hovedmenuen Min bil.
  3. Tryk på Afgangstider.
  4. Vælg Tilføj afgangstid
  5. Indtast følgende:
    • Tidspunkt
    • Ugedage
    • Indstilling af kabinetemperatur - valgmulighederne er Kold, Medium eller Varm
  6. Vælg Tilføj afgangstid for at gemme dine ændringer.

Bemærk: Der kan maksimalt tilføjes to afgange pr. dag. Hvis du forsøger at overskride to tidsplaner, vises beskeden "Begrænsning nået".

Rediger eller slet afgangstid

Sådan ændres eller slettes en afgangstid i FordPass-appen:

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Gå til hovedmenuen Min bil.
  3. Tryk på Afgangstid.
  4. Vælg en afgangstid.
    • For at redigere skal du ændre følgende indstillinger:
      • Tid
      • Ugedage
    • For at slette, skal du trykke Slet nederst på skærmen.
  5. Tryk på Gem/Bekræft, når du er færdig
  6. Vælg Gem på næste skærmbillede for at bekræfte alle ændringer.

Hvis du oplever problemer eller er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte en FordPass-guide. Gå til hovedmenuen Konto og tryk på knappen Hjælp

Yderligere information

Hvad er fordelene ved at oprette afgangstider?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Datatakster kan være gældende.