Hvordan sletter eller afinstallerer jeg FordPass®*-appen fra min enhed?

Du kan slette eller afinstallere FordPass-appen fra din enhed på samme måde som enhver anden app. Proceduren kan variere efter smartphone-model, så du kan finde præcis vejledning i din enheds instruktionsbog.

Bemærk: Din konto bliver ikke slettet, når du sletter FordPass-appen fra din enhed.

Hvis du ikke kan finde trinnene til at slette eller afinstallere FordPass-appen, skal du kontakte producenten af din enhed og får hjælp.

Yderligere oplysninger

Hvordan sletter jeg min FordPass-konto?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.