Hvad er fordelene ved at benytte BlueOval™ Charge Network?

BlueOval Charge Network giver flere fordele, herunder følgende:

• Du betaler reducerede takster på IONITY-ladestationer.
  • Du kan betale via dit FordPass-ladekort, hvilket betyder, at du ikke behøver at oprette og tilmelde dig hver gang, du oplader ved en ny station.
  • Din fakturering samles ét sted, hvilket gør det lettere at administrere dine opladninger.
  • Du har adgang til over 155.000 offentlige ladestationer i Europa.

Yderligere oplysninger

Hvad er BlueOval Charge Network?
Hvordan aktiverer jeg BlueOval Charge Network?