Hvor kan jeg se priserne på opladning med BlueOval™ Charge Network?

De aktuelle opladningspriser vises i FordPass-appen®*, hvor du også kan få vist et kort over ladestationer, der er en del af BlueOval Charge Network.

Sådan finder du priserne på opladning med BlueOval Charge Network

1. Log ind i FordPass-appen.
  2. Gå til menuen kort.
  3. Vælg Oplader.
  4. Vælg den ønskede ladestation på kortet.
  5. Tryk på Forhåndsvisning nederst på skærmen.
  6. Rul ned i bunden af siden til sektionen "Omkostninger ved opladning" for at se den aktuelle pris på opladning med Blue Oval Charge Network på den valgte ladestation.

Prisoplysninger

Med FordPass kan du nemt betale for opladning da beløbet automatisk bliver trukket på det betalingskort du har registreret i din FordPay Wallet. Priserne for opladning med BlueOval Charge Network kan ændres af forskellige årsager, herunder forretningsforhold, energipriser og fejl i offentliggjorte priser.

Ford opkræver en serviceafgift på 10% på alle transaktioner, som er inkluderet i de viste omkostninger. Denne afgift hjælper med at drive Blue Oval Charge Network som samler og giver nem adgang til ladepunkter fra mange forskellige operatører.

Vigtigt: Hvis din opladningssession inkluderer sessions- eller inaktivitetsgebyrer, vil afgiften på 10 % blive pålagt den endelige faktura. Serviceafgifter vises ikke på opladningspunktet.

Yderligere oplysninger

Hvordan tilføjer jeg en betalingsmetode til min Ford-konto?
Hvordan genbehandler jeg min betaling for BlueOval Charge Network?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan downloades. Der kan være gebyrer for data.