Hvad kan funktionen Turplanlægger?

Ruteplanlæggeren gør det muligt for dig at oprette destinationer til dine kommende ture. På den måde kan du på forhånd få overblik over, hvad der er den hurtigste rute, og hvor der ligger ladestationer på ruten. Turplanlægger-funktionen er tilgængelig både via FordPass®* og på din bils SYNC®-skærm.

Fordele ved Turplanlæggeren

Når du bruger Turplanlæggeren, kan du:

• Få vist den hurtigste rute til en destination
  • Tilføje en destination undervejs
  • Se ladestationer på ruten
  • Se din anslåede ankomsttid
  • Indstille afgangstider og andre ruteindstillinger

Krav til brug af Turplanlæggeren

For at bruge Turplanlægger-funktionen skal du:

Bemærk:

• Ruteplaner er køretøjsspecifikke (knyttet til stelnummer).
  • Alle brugere med tilknytning til en FordPass-aktiveret bil har adgang til bilens ture i Turplanlæggeren.
  • Navnet på en rute er som standard destinationsadressen, med mindre du omdøber dem.

Yderligere oplysninger

Hvordan bruger jeg Ruteplanlægger-funktionen?
Hvordan tilføjer jeg favoritruter?
Hvordan tilgår jeg rejseruter i mit køretøj?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den.Der kan være gebyrer for data.