Hvordan aktiverer jeg mit Ford-køretøj til at bruge FordPass®*?

Før du går i gang, skal du sikre dig, at følgende betingelser er opfyldt:

Sådan aktiverer du dit køretøj:

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Naviger til startsiden Hjem.
  3. Tryk på Aktivering af køretøj.
  4. Appen fører dig til adgang til dit køretøj.
  5. Start dit køretøj.
  6. Lad det være i parkeringstilstand, og lad motoren køre.
  7. Du får vist en meddelelse på køretøjets skærm.
  8. Acceptér pop-op-vinduet med bekræftelse af aktivering.
  9. Åbn FordPass og gå til startsiden Hjem.

Bemærkninger:

• Fjernbetjenings-elementerne skal vises under dit køretøj.
  • Hvis du har købt et brugt køretøj med FordPass Connect fra en privat sælger, skal du starte med at lave en fuld nulstilling af systemet og derefter oprette en FordPass-konto eller logge på med en eksisterende konto.
  • Hvis du oplever problemer med din aktivering, kan du prøve -fejlfindingstrinnene eller for at kontakte en FordPass Guide for at få yderligere support.

Yderligere oplysninger

Hvordan godkender jeg en anden bruger?
Hvordan fjerner jeg brugeradgang fra mit køretøj?
Hvad er FordPass Connect-modemmet?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.

**FordPass Connect muliggør anvendelse af opkoblede tjenester og er tilgængelig på udvalgte køretøjer eller køretøjer med navigation. FordPass Connect aktiveres på tidspunktet for levering af køretøjet. Du kan vælge at tilvælge eller fravælge visse datadelingsfunktioner. Datadækning og -service er ikke tilgængelig overalt. Der kan påløbe gebyrer for dataanvendelse. Der gælder privatlivspolitikker for FordPass og Connected Car, og disse er tilgængelige på din lokale Ford-hjemmeside.