Hvordan fjerner jeg FordPass®* modem-adgang for autoriserede brugere?

Hvis du vil fjerne alle autoriserede brugeres adgang til din Ford via deres FordPass-konto, skal du foretage en nulstilling af FordPass® Connect**. Denne nulstilling kan kun udføres i bilen. Alle andre SYNC®***-indstillinger, såsom parrede enheder, telefonbog og gemte adresser, bliver bevaret.

Vigtigt: Når du udfører en nulstilling, ophører eventuelle abonnementer, du har tilmeldt dig, såfremt genaktivering af modem ikke gennemføres inden for 24 timer.

Sådan fjerner andre brugeres FordPass-modemadgang til din bil (forudsætter at du er primær bruger)

Vælg din bils SYNC-version nedenfor og læs hvad du skal gøre.

SYNC 4 eller SYNC 4A

For at fjerne alle FordPass Connect-adgange skal du gøre følgende:

1. Sæt dig ind i din bil.
  2. Sørg for, at bilen er tændt, motoren kører, gearvælgeren er i parkering i et godt ventileret område.
  3. Tryk på startknappen.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Scroll ned, og vælg Nulstilling.
  6. Tryk på Nulstilling af FordPass Connect.
  7. Scroll ned i bunden af siden, og vælg Nulstil alt.

Bemærk: Der vises en meddelelse, som bekræfter, at alle FordPass Connect-indstillinger vil blive slettet og nulstillet til fabriksindstillinger.

1. Tryk på Fortsæt.

FordPass Connect-nulstilling er nu gennemført. Alle tidligere autoriserede brugere vil modtage en meddelelse i deres FordPass App om at deres FordPass-adgang til bilen er fjernet og at de ikke længere vil have adgang til bilen via FordPass.

Hvis du vil genaktivere bilens modem, skal du vælge 'Aktivér køretøj' i din FordPass-app og følge vejledningen.

Bemærk: Genaktivering af et køretøj vil ikke genautorisere de førhen autoriserede brugere.

SYNC 3

For at fjerne alle FordPass Connect-adgange  ved hjælp af din SYNC 3-skærm skal du gøre følgende:

1. Sæt dig ind i din bil.
  2. Sørg for, at bilen er tændt, motoren kører, gearvælgeren er i parkering i et godt ventileret område.
  3. Vælg Indstillinger fra det nederste panel på køretøjets skærm.
  4. Tryk på Generelt.
  5. Rul ned, og vælg Nulstilling.
  6. Tryk på Nulstilling af FordPass Connect.
  7. Rul ned, og vælg Nulstil alt.

Bemærk: Der vises en meddelelse, som bekræfter, at alle FordPass Connect-indstillinger vil blive slettet og nulstillet til fabriksindstillinger.

1. Tryk på Fortsæt.

FordPass Connect-nulstilling er nu gennemført. Alle tidligere autoriserede brugere vil modtage en meddelelse om "Køretøjsadgang fjernet" i deres FordPass App-konto og vil ikke længere have adgang til køretøjet.

Hvis du vil genaktivere køretøjets modem, skal du vælge Aktivér køretøj i din FordPass App og følge vejledningen.

Bemærk: Genaktivering af et køretøj vil ikke genautorisere de førhen autoriserede brugere.

Hvis du oplever problemer, skal du kontakte en guide ved hjælp af indstillingerne Konto > Hjælp i FordPass.

Yderligere oplysninger

Hvordan aktiverer jeg mit modem?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.

**FordPass Connect muliggør anvendelse af opkoblede tjenester og er tilgængelig på udvalgte køretøjer eller køretøjer med navigation. FordPass Connect aktiveres på tidspunktet for levering af køretøjet. Du kan vælge at tilvælge eller fravælge visse datadelingsfunktioner. Datadækning og -service er ikke tilgængelig overalt. Der kan påløbe gebyrer for dataanvendelse. Der gælder privatlivspolitikker for FordPass og Connected Car, og disse er tilgængelige på din lokale Ford-hjemmeside.

***Hold opmærksomheden på kørslen. Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Brug ikke håndholdte enheder, mens du kører. Nogle funktioner er muligvis låst, når køretøjet er i gear. Det er ikke alle funktioner, der er kompatible med alle telefoner.