Hvordan modtager man notifikationer om igangværende opladning fra FordPass?

Det er muligt at modtage forskellige notifikationer fra FordPass i forbindelse med igangværende opladning. Du kan selv vælge hvilke du ønsker at modtage. Dette indstilles i hovedmenuen Konto under Indstillinger. Følg trinnene nedenfor.

Bemærk: Dette er ikke en standardfunktion. Følgende betingelser skal være opfyldt:

Indstilling af modtagelse af notifikationer

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Vælg hovedmenupunktet Konto.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg Notifikationsindstillinger.
  5. Skub knappen ud for Opladning til højre.
  6. Vælg Administrer notifikationer
  7. Aktivér/deaktivér følgende notifikationer via skydeknapperne:
    • Opladning fuldført
    • Påmindelse om tilslutning
    • Kabinetemperatur klar

Hvis der er noget du er i tvivl om, kan du kontakte en FordPass-guide ved at gå til Konto > Hjælp i FordPass-appen og benytte en af kontaktmulighederne.

Yderligere oplysninger

Hvordan sletter jeg mine batteriopladningslogfiler i FordPass?
Hvor kan jeg finde information om min elbils kørselsdetaljer i FordPass?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan downloades. Datatakster kan være gældende.