Hvordan parrer jeg mit Apple® Watch med FordPass®*?

Før du begynder, skal du sikre dig, at følgende betingelser er opfyldt:

Trin til parring med Apple Watch

1. På Apple Watch-skærmen skal du kontrollere parringens status i øverste venstre hjørne:
    • Et rødt telefonikon betyder, at dit ur og din telefon ikke er parret.
    • Et grønt telefonikon betyder, at dine enheder er parret, og du skal ikke foretage dig mere.
  2. Placér din iPhone og dit Apple Watch tæt på hinanden. Parringen udføres automatisk.
  3. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
    • Hvis dine enheder ikke starter parringsprocessen, skal du genstarte dem begge.
    • Hvis dine enheder ikke parres efter genstart, skal du kontakte Apple Support.

Yderligere oplysninger

Hvilke fjernbetjente funktioner kan jeg bruge med mit Apple Watch og FordPass?