Hvilke informationer finder jeg på FordPass®* startskærmen?

Du finder ikke som sådan infiormation på startskærmen men du fra startskærmen har du en række muligheder:

• Mulighed for at tilføje dit/dine bil(er) til FordPass, som herfter giver:
  • Mulighed for at aktivere dit FordPass® Connect**-modem (tilgængeligt på udvalgtebilmodeller)
  • Adgang til de øvrige sider i FordPass som er:
    • 'Min bil'
    • 'Serviceeftersyn'
    • 'Kort'
    • 'Konto'
  • Adgang til de fjernbetjente funktioner (kun tilgængelige på biler udstyret med FordPass Connect), herunder:
    • Fjernstart/stop
    • Fjernbetjent låsning/oplåsning

Yderligere information:

Hvordan tilføjer jeg en bil til FordPass?
Hvordan aktiverer jeg modemmet i min bil?
Hvordan fjernstarter jeg min bil med FordPass?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan downloades. Der kan være gebyrer på dataforbrug.

**FordPass Connect muliggør anvendelse af forbundne tjenester og er tilgængelig på udvalgte biler herunder biler med navigation. FordPass Connect aktiveres på tidspunktet for levering af køretøjet. Du kan vælge at tilvælge eller fravælge visse datadelingsfunktioner. Datadækning og -service er ikke tilgængelig overalt. Der kan påløbe gebyrer for dataanvendelse. Privatlivspolitikker for FordPass og Connected Car gør sig gældende, og disse er tilgængelige på din lokale Ford-hjemmeside.

Funktionen er tilgængelig i udvalgte modeller. Funktionerne kan variere afhængigt af modelår, udstyr, ekstraudstyr, pakker og tilgængelighed.