Home > Vigtig Viden > COVID-19 Coronavirus Advice
Ford We are here infographic

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er her hvis du har spørgsmål. Kontakt os ved at trykke på knapperne herunder eller læs mere længere ned på siden om hvordan vi hjælper dig med din bil i disse svære tider.

Kontakt os

Din bils sundhed under COVID-19

Din bils sundhed er stadig vigtig i disse vanskelige tider. Det er derfor vigtigt for ejere at opretholde serviceintervaller. Ford anerkender imidlertid de nuværende hidtil usete omstændigheder og tilbyder de kunder, hvis bil skal til service, følgende retningslinjer og support fra vores Ford kunderservice og Ford værksteder:

Mister jeg min garanti, hvis jeg ikke overholder mit serviceinterval? 

Hvis du ikke overholder serviceintervallerne på din bil, og ikke rådgiver et Ford værksted eller Ford kundeservice, kan din bil miste garantien. Hvis grænserne for serviceintervallets kilometertal ikke er overskredet, men der er en forsinkelse i servicetidspunktet på grund af ​​Covid-19, vil forsinkelsen ikke have nogen effekt på din garanti. Kontakt din Ford-forhandler for at booke service så hurtigt som muligt.

Bilen har udviklet et problem, men garantien udløber før det kan undersøges hos en forhandler

Rapportér problemet til dit autoriserede Ford-værksted, mens køretøjet er under garanti. Undersøgelsen og reparationen kan afsluttes inden for en rimelig tid i henhold til din eksisterende garantipolitik.

Sikker afstand med en fleksibel vægadskillelse

Usikre tider kalder på fleksible løsninger. Derfor tilbyder vi en ny beskyttelsesskærm specielt til din Ford varebil. Den gør det nemmere for dig fortsat at drive virksomhed og overholde kravene om fysisk afstand. Desuden øger de sikkerhedsfornemmelsen for fører og passagerer under arbejde og transport.

Ford Care Code logo

Ford Care Code

Uanset om din Ford skal til service eller om du skal have en ny bil, så sikrer vi en kontaktfri service.

Derfor har vi introduceret Ford Care Code – en række tiltag, som gør, at vores forhandlere lever op til Fords retningslinjer om afstand og kontaktfri service.

Hvad kan vi hjælpe med? Kontakt os

Har du brug for service eller har du en teknisk forespørgsel til din Ford? Eller vil du booke en prøvetur eller høre om finansiering? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til os nu på +45 43 68 20 00.

Person holding mobile phone
Ford logo on a dealership

Kontakt en Ford-forhandler

Vores forhandlere har åbent og er klar til at hjælpe.

Hvis du har brug for reparation eller service, bedes du kontakte os herunder.

Ford Credit står klar til at hjælpe dig

Som mange virksomheder arbejder vi nu på en ny måde for at holde vores ansatte, kunder og samarbejdspartnere sikre og begrænse spredningen af COVID-19 virussen.

hand with calculator, notepad and laptop
Ford dealer greeting customer at Ford Services

Virksomhedssupport

Lad os hjælpe med at relancere dine flådebiler og få din virksomhed på vejen igen. Vi har en række måder at hjælpe med at få dig i gang så sikkert og effektivt som muligt.

Ford Pass App

FordPass er din nøgle til smart mobilitet

Oplev FordPass Download appen

Top