Home > Vigtig Viden > COVID-19 Coronavirus Advice

Vores hovedkontor arbejder hjemmefra i øjeblikket – men vi holder fortsat åbent som normalt i alle vores afdelinger, hos vores forhandlere og på vores værksteder.

Du kan altså stadig besøge vores forhandlere og værksteder som sædvanlig. Hvis du kommer forbi, kan du være tryg ved, at vi har indført skærpede forholdsregler, der videst muligt begrænser risikoen for smitte med COVID-19. Fx tilbyder vi fri håndsprit, og vi har skærpet klargøringen af vores biler til prøveture.

 Afdelingerne på vores hovedkontor arbejder hjemmefra i øjeblikket. Det gør vi efter myndighedernes seneste anbefalinger, som vi følger tæt. Vores kunders og medarbejderes sundhed og velvære er af højeste prioritet.

Vores reception er derfor heller ikke bemandet som sædvanlig. Vi beder dig i stedet kontakte os på kundeservice@ford.com. Så lover vi at vende tilbage hurtigst muligt.

alt

Retningslinjer når du besøger din Ford-forhandler

Hvis du besøger en af vores forhandlere, kan du være tryg ved, at vi har indført skærpede forholdsregler for vores allesammens sikkerhed:

  • Du kan aflevere din nøgle i din Ford-forhandlers nøgleboks, så du undgår fysisk kontakt.
  • Hvis din bil skal laves, sender vores forhandler dig et gratis Video Check, så du kan følge med i, hvad der skal udbedres på din bil.
  • Vi tilbyder at aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt – sammen med en eventuel faktura og dokumentation for den udførte service eller reparation.
  • Alle medarbejdere, som er i berøring med din bil, bruger i denne tid handsker. Din bil afsprittes også på alle berøringsflader inden overlevering.
  • Vi har skærpet klargøringen af vores biler til testkørsel, så du kan være sikker på, at alle bilens berøringsflader, herunder bilnøgle, rat, gearknop, håndbremse, ind- og udvendige dørhåndtag, trykskærme samt andre knapper omkring førerpladsen, er omhyggeligt afsprittet.
  • Vi tilbyder fri afbenyttelse af håndsprit hos vores forhandlere.
  • Vi giver ikke længere hånd – men vi byder stadig velkommen med et smil.
  • Vi holder en vis afstand i det fysiske rum – både mellem kollegaer og kunder.
Top