SYNC & Maps-softwareopdatering Fejlfinding

Har du problemer med at få genereret en log-fil til din SYNC 3 opdatering? Så prøv dette:

1. Download denne pakke (ZIP 44KB) og pak den ud på et USB-stick (dit USB-stick skal være ex-fat-formateret)
  2. Sæt dig ind i din bil og start motoren
  3. Når SYNC 3 er startet, skal du sætte dit USB-stick i indgangen
  4. Vent til du får besked på, at installationen er afsluttet (det tager ca. 1 minut). Dette skulle nu have genereret en ny log-fil.
  5. Afslut installationen på din PC ved at uploade log-filen på ford.dk