HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Ejere > Service og vedligeholdelse > Ford Økonomi > Gratis før-syns-tjek

Bestå dit bilsyn første gang med før-synstjek

I EU (herunder Danmark) er det et lovkrav at få en autoriseret synshal til at syne din bil, så den overholder minimumsstandarderne for sikkerhed og skåner miljøet mest muligt. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til dit lokale Ford værksted inden det reelle bilsyn og aftaler et tidspunkt, hvorpå du kan få foretaget et gratis og uforpligtende før-synstjek af din Ford 5 år+. Får du foretaget et før-synstjek hos Ford, vil du ved forestående syn af bil være velvidende om, at din bil overholder de lovpligtige krav.

Ford Service Expert
motorcraft

Personbiler (5 år+) 

gratis
motorcraft

Varebiler (5 år+) 

gratis

Fordele ved at vælge en Ford forhandler

Når du vælger et autoriseret Ford-værksted til at foretage dit før-synstjek, kan du være sikker på, at følgende punkter er gældende:

  • Før-synstjek af din Ford 5 år+ er både gratis og uforpligtigende
  • Hjælper dig og din bil med at overholde alle minimumsstandarder
  • Sørger for, at din Ford er i sikreste stand
  • Dit Ford værksted vil oplyse dig om eventuelle nødvendige reparationer
  • Eventuelle reparationer udføres naturligvis med Ford PrismatchPrismatch og efter Ford forskrifter med godkendte reservedele
  • Hos Ford er du sikker på, at de pågældende reparationer udføres i henhold til strenge normer af Ford uddannede teknikere ved brug af godkendte Ford reservedele. Dette sikrer, at din garanti ikke påvirkes og kan yderligere bidrage til at bevare din bils brugtvognsværdi
  • Alle disse fordele kan du få direkte adgang til – helt gratis. Du har intet at tabe ved at benytte Fords før-synstjek. Du er blot forberedt til din bils næste syn.

Kort oprids af regler for syn af bil i Danmark:

En almindelig personbil eller varebil bliver indkaldt af Trafikstyrelsen til det periodiske bilsyn ca. 4 år efter første indregistreringsdato og herefter skal der forestå et bilsyn hvert andet år. Efter færdiggjort syn af bil udleveres en synsrapport indeholdende den pågældende bils synsresultat. Heri er der to mulige udfald: Godkendt, og ikke godkendt. Bliver bilen ikke godkendt, vil det i rapporten tydeligt fremgå, hvad der skal gøres for at få bilen godt igennem et omsyn.

Det er ikke muligt at få udsat sit bilsyn, efter fristen er udløbet. Overskridelse vil medføre en bødestraf. Det er derfor vigtigt, at din bil går i gennem så hurtigt som muligt.

Du kan se mere om netop din bil og bilsyn i SKATs Motorregister. Du kan også læse mere om generelle regler for syn af bil på færdselsstyrelsens hjemmeside.

Omsyn af bil

Omsyn udløses, hvis de under syn vurderes, at bilens sikkerhed ikke er i orden. Omsynet skal foretages inden for 33 kalenderdage, og du skal som ejer af bilen selv stå for betalingen. En lang række forhold kan udløse et omsyn. F.eks. kan en sprunget pære eller et utæt udstødningsrør være nok til, at du skal forbi synshallen igen.

Derfor anbefaler vi, at du kommer forbi dit lokale Ford-værksted og får foretaget et gratis før-synstjek. Det kan give dig vished omkring de lovpligtige fejl og mangler, som din bil muligvis har.

 

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top