HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Ejere > Service og vedligeholdelse > Service kampagner > Forlæng sommeren med Ford
Seasonal Checks

Forlæng sommeren med tilbehør fra Ford

Det siges, at sensommeren kendetegnes ved at være lunefuld med spetakulære vejrfænomener. Samtidig indbyder temperaturen fortsat til udendørs hygge og oplevelser. Vi er så heldige, at vores skønne land er omgivet af vand. Det betyder, at lige så længe det tager solen at varme havet op, ligeså længe tager det at nedkøle igen. Derfor er sensommeren en skøn periode, hvor du og familien kan gå på opdagelse i naturen. Vores produkter målrettet friluftsliv, hjælper dig godt på vej til at byde naturen velkommen. Du er også velkommen til at læse mere i vores online katalog.

Car with a roof tent

Thule® tagtelt tepui explorer med stige

Med dette 2-personers telt kan du trygt tage på  campingeventyr året rundt. Teltet kan sættes op lige dér, hvor det passer dig. Det opstilles nemt og hurtigt med indbygget sengeudstyr og ramme. Med teleskopstigen får du nem og sikker adgang til din midlertidige udendørs bolig.

Læs mere her

Husk...

Hos Ford har vi et stort udvalg af tagbøjler, som alle er udviklet til præcis din Ford. Kig ind til din lokale Ford forhandler og lad os guide dig på vej, når sensommeren skal opleves.

G3 bagageboks GP til montering på anhængertrækket

Med denne løsning køber du en praktisk bagageboks, som nemt kan monteres på anhængertrækket. Vælger du denne model, kan du finde din bagage nemt uden at skulle tømme hele bagagerummet eller tagboksen.

Læs mere her

Husk.....

Skal du have denne elegante bagageboks med på tur, kræver det, at du har købt og monteret en basisholder, som er nødvendig for fastgørelse af bagageboksen.

White Mustang with luggage box
Roof box

Thule tagboks Force XT Sport

Har du behov for ekstra opbevaring, når ferien går sydpå? Med Fords sortiment af tagbokse i topkvalitet er du sikret en beskyttende transport af din bagage. Modellerne har en praktisk åbning i begge sider.

Læs mere her

Husk.....

Hos Ford har vi et stort udvalg af tagbøjler, som alle er udviklet til præcis din Ford. Kig ind til din lokale Ford forhandler og lad os guide dig på vej, når sensommeren skal opleves.

Thule® tagmonteret cykelholder ”Freeride 532”

Tag cyklen med på tur med denne universalholder til taget. Den er nem at montere og passer til stel med en diameter op til 80 mm.

Cykelholder
LED area lightning

ARB Horizon LED-områdebelysning

Når mørket falder på og roen sænker sig i lejren, er denne LED lygte det helt rigtige valg. Designet til campinglivet med skridsikre gummifødder, så den kraftige COB LED-projektørstråle kan rettes mod det ønskede sted. Med smartoplader som betyder, at den kan oplades, mens den bruges.

4pets® hundebur

Skal din bedste ven med på farten, slipper du for alle bekymringer med dette hundbur i topkvalitet af aluminium. Der er tænkt på alle detaljer for den sikreste transport af dit kæledyr, da designet blev udtænkt på denne model. Der er bl.a. luftgennemstrømning, så dit kæledyr befinder sig godt under transporten. Alle plastsammenkoblingerne er glasfiberforstærket og derfor ekstrem robuste.

Findes i tre varianter: Til små, mellem og store hunde. Bemærk: Det er ikke alle Ford modeller, som passer til 4pets hundeburer. Se mulighederne her.

Hundebur
Bicycles near car with an open rack

Alt det, vi lige har vist dig, er kun et lille udpluk af alle Fords tilbehørsprodukter.

Vi tilbyder selvfølgelig også produkter som gummimåtter og bagagerumsbakke, når du er på vej hjem fra eventyr.

Du er altid velkommen til at besøge en af vores mange forhandlere eller læse mere på vores hjemmeside.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top