HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Ejere > Service og vedligeholdelse > Service og reparationer > Reparationskvalitet
Why a Ford Dealer should service your vehicle

Reparationskvalitet

Det rette sted til al den service, du har brug for

Ford forhandlere/ autoriserede reparatører tilbyder kompetent service, når du har brug for reparationer. Alle Ford-teknikere er uddannet af Ford, hvis kvalitetskontrol sikrer kvalitetsresultater, mens Fords originale reservedele altid er til rådighed, og alle reparationer bærer en garanti. Vi tilbyder de rette serviceløsninger til biler i alle aldre og vil kontakte dit forsikringsselskab, hvis det er nødvendigt.

Originale Ford reservedele

Din Ford starter sit liv med at være fuldt udstyret med Ford Originale reservedele, hver og en designet til at passe og performe perfekt med hinanden.

 

alt
alt

Kvalitet og sikkerhed

Sikker kørsel for dig selv og dine nærmeste

Vi ved, hvor vigtigt sikkerhed er for dig. Det er det også for os. Og din Ford er en sikker bil for både fører, passagerer og fodgængere. Uafhængige tests foretaget af Motor Industry Research Association (MIRA) har vist, at risikoen for skader ved en fodgængerpåkørsel er op til 17% større med de testede, uoriginale reservedele. Repareres bilen ikke 100% efter den gældende reparationsvejledning fra bilfabrikanten, kan indtrængningen i kabinen ved en sidekollision være op til 6 cm dybere – hvilket kan få katastrofale følger.

Ford-værksted- og forhandlere - det rette sted at få klaret dine serviceeftersyn og reparationer

Ford-forhandlere og autoriserede Ford-værksteder tilbyder en kompetent service, når du skal have udført reparationer på din bil. Alle teknikere hos Ford-forhandlerne er trænede af Ford, og de er derfor specialuddannede til at vedligeholde og reparere din Ford. Og med originale Ford-reservedele sikrer Ford, at dine reparationer udføres til perfektion og altid med en tilhørende garanti. Vores værksteder tilbyder den rette løsning til biler i alle aldre, og håndterer om nødvendigt også al kontakt til dit forsikringsselskab, så det er så nemt for dig som overhovedet muligt. Således vil din gennemtæringsgaranti også fortsat være gældende for hele bilen. 

Hold din Ford godt kørende med originale Ford-reservedele

Vores reservedele produceres efter samme høje standard som vores biler. Med Originale Ford reservedele får du høj ydeevne, holdbarhed og sikkerhed. Du kan nemt identificere vores originale dele ved at spotte Ford-ovalen, der oftest placeres meget synlig på den givne reservedel. Spørg din forhandler eller dit værksted til råds, hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til reparationer.

alt

Reparation eller udskiftning af rude

Avanceret reparationsmetode, som kan hjælpe med at holde din forrude intakt og præcis så sikker, som da den var ny

Småsten kan nemt ende på din forrude og gøre stor skade, og det kan i værste fald forhindre sikker kørsel. Men skaden kan også udbedres af dit Ford-værksted. Ved hjælp af innovativ teknologi og et helt nyt værktøj kan vores specialister altid forsøge at reparere beskadiget glas. Og hvis en reparation er mulig, sparer specialisterne dig for både tid og penge.

Skal skaden på din rude udbedres af vores specialister, er der her en række kriterier, der skal være overholdt:

 • Skaden må ikke være større end en 20-krone
 • Skaden skal mindst være 10 cm fra kanten af ruden
 • Skaden må ikke påvirke førerens udsyn 

Såfremt din rude ikke kan repareres, er det meget vigtigt for din sikkerhed, at den udskiftes korrekt. De avancerede teknologier, som er integreret i forruden og som styres af bilens elektriske system kan svigte, såfremt eventuel kalibrering undlades eller ikke udføres korrekt. Udskiftning af ruden bør derfor ske efter fabrikantens forskrifter. Det kan dit værksted hjælpe dig med.

Eksempler på avancerede teknologier er:

 • Active City Stop
 • Lane Departure Alert
 • Automatisk fjernlys
 • Regnsensor
 • Opvarmet forrude
alt

Udbedring af mindre buler

Med den unikke teknologi ”SMART-reparation”, kan vores specialister på værkstedet for et mindre beløb udbedre mindre buler på din bil. I de fleste tilfælde er det nemlig ikke nødvendigt at male bilen i det omfattede område.

Her er en liste over skader, der muligvis kan udbedres med ”SMART-teknologi”:

 • Haglskader
 • Dørskrammer
 • Overfladeskader
 • Mindre kofangerskader 

Kontakt venligst din autoriserede Ford-forhandler/-værksted i tilfælde af yderligere spørgsmål til skader og reparationer.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top