HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Ejere > Service og vedligeholdelse > Service og reparationer > Vedligeholdelse
Service and Maintenance Plans

Vedligeholdelse og reparationer

Regelmæssige serviceeftersyn hjælper med at holde din Ford på sit bedste og reducerer risikoen for dyre, uforudsete reparationer. Det er derfor, vi anbefaler, at din bil serviceres med jævne mellemrum.

Du kan finde de anbefalede serviceintervaller for din Ford i det servicehæfte, der leveres med din bil eller her (PDF 1.1MB)

Generel information 

Når du bringer din bil til et planlagt Ford-serviceeftersyn, kan du være sikker på, at du får:

 • Ro i sindet
 • Uændret garantirettighed
 • Optimal videresalgsværdi
 • Konkurrencedygtige produkter og Ford Prismatch på service og reparationer
 • Gennemskuelig og bekvem serviceoplevelse
 • En detaljeret forklaring af fakturaen og de udførte services samt en nøjagtig, aftalt pris.
 • Ford Assistance Plus – op til 24 måneders europæisk vejhjælp

Din Ford-forhandler/-autoriserede reparatør vil også med glæde gennemgå din bil sammen med dig for at bekræfte det arbejde, der skal udføres. Du kan også bruge vores Ford Video Check-service, hvor vores uddannede teknikere kigger din bil igennem med ekspertbriller og tjekker 30 forskellige elementer af din bils tilstand. Efter gennemgangen sender de dig en kort video med forklaringer og anbefalinger, hvilket giver dig en troværdig, lærerig og gennemskuelig serviceoplevelse.

 • Fords autoriserede værksteder kender din Ford bedre end nogen anden. Og med et autoriseret Ford-serviceeftersyn får du en lang række fordele, så din bil forbliver på sit bedste langt ind i fremtiden:

  • Optimal sikkerhed, pålidelighed og gensalgsværdi
  • Udførlig kontrol af alle sliddele og tjek for vigtige udestående servicekampagner og softwareopdateringer. I tilfælde af yderligere nødvendige reparationer udføres disse med det samme efter aftale med dig.
  • Brug af originale Ford- og Ford Motorcraft-reservedele
  • Genneskuelige og konkurrencedygtige priser med Ford Prismatch på service og reparationer. I vores Motorcraft program finder du faste priser til din Ford 5 år+
  • Ford Assistance Plus – op til 24 måneders europæisk vejhjælp
 • Måden, du kører på, kan have en betydelig indflydelse på, hvor ofte din olie skal skiftes. Intelligent overvågning af motoroliens levetid (IOLM) i Ford-biler er et smart system, der overvåger olieniveauerne og advarer dig med en meddelelse i instrumentpanelet, når olien skal skiftes.

  For at hjælpe med at få mest muligt ud af din olie anbefaler vi følgende:

  • Lad ikke motoren stå tændt, når bilen holder stille. Dette øger brændstofforbruget og forureningen og forårsager unødvendig slitage på motoren
  • Hvis du ikke bruger din bil regelmæssigt, skal du sørge for at køre den over 1.700 omdrejninger/minut i mindst 15 minutter hver uge
  • Hvis meddelelsen "olieskift påkrævet" vises, bedes du kontakte din lokale Ford-forhandler
  • IOLM nulstilles af din Ford-forhandler, når motorolien er blevet udskiftet
 • Hvornår skal jeg tage min bil til serviceeftersyn?

  Serviceintervaller varierer efter bilmodel og motortype, men er angivet i det servicehæfte, der leveres med din Ford, og kan også findes her (PDF 147KB). For yderligere forespørgsler bedes du kontakte din lokale Ford-forhandler, som bedst kan bekræfte den nøjagtige tidsplan for din bil og også kan informere om eventuelle tilbagekaldelses- eller servicekampagner, der måtte være udestående på netop din Ford. Besøg vores service- og reparationssider for at få mere at vide. 

  Hvordan sørger jeg for, at min Ford er i topform mellem planlagte serviceeftersyn? 

  Alle biler er udsat for slitage. Men ved at få din bil kontrolleret regelmæssigt kan du maksimere chancerne for, at alt kører problemfrit og forhindre unødvendige – og ofte dyre – reparationer senere hen.

  Hvorfor tilbyder I variable olieserviceintervaller og faste serviceintervaller?

  Variable olieserviceintervaller giver hver kunde de lavest mulige ejeromkostninger, baseret på deres individuelle brug af bilen. Den hastighed, hvormed motoroliens levetid udtømmes, afhænger af køretøjets køreforhold. Derfor kan motorens olie kræve udskiftning før de offentliggjorte maksimale serviceintervaller for nogle brugere. Den variable olieservice har ingen betydning for de obligatoriske vedligeholdelsesintervaller. Den intelligente overvågning af motoroliens levetid hjælper også til at beskytte motorerne mod for tidlig slitage og beskadigelse.

  Følgende faktorer kan reducere intervallet mellem olieskift:

  • Hyppig kørsel i bymidten med lav hastighed (under 50 km/t)
  • Jævnlige korte ture (under 3 km)
  • Forhold med høj motorbelastning, f.eks. kørsel med fuldt lastet køretøj, træk af påhængskøretøj, hyppige bakkestigninger

  Hvis meddelelsen "Olieskift påkrævet" vises i instrumentpanelet inden det anbefalede serviceinterval, kan bilen så bruges uden olieskift?

  Hvis meddelelsen vises, skal olien udskiftes inden for 1.500 km eller 1 måned (afhængigt af hvad der sker først), og IOLM skal nulstilles af din Ford-forhandler. Hvis olien ikke udskiftes, vil det føre til for tidlig motorslitage, beskadigelse eller endda svigt.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top