SÅDAN AKTIVERER DU DIT FORDPASS CONNECT-MODEM

FordPass Connect giver adgang til en række brugbare funktioner, herunder 4G LTE wi-fi til op til 10 enheder. Denne video viser dig, hvordan du parrer den med din FordPass-app.

Hand holding a mobile phone with FordPass application
  • FordPass Connect-modemmet er udviklet til at gøre rejsen lettere og mere behagelig. Det giver adgang til en række brugbare funktioner, herunder 4G LTE wi-fi til op til 10 enheder. Og det er endnu bedre, når du parrer det med din smartphone via FordPass-appen.

• Før du tilslutter modemmet, skal du tilføje dit stelnummer til FordPass-appen. Du kan se, hvordan du tilføjer dit stelnummer i denne video.
    • Når du har tilføjet dit stelnummer, skal du trykke på "Move"-landingssiden og derefter trykke på "Aktiver bil".
    • Du vil se en meddelelsen "Forbind" via SYNC-skærmen i din bil.
    • Tryk på "Ja", og i øverste højre hjørne af SYNC-skærmen ses to modsatrettede pile (der peger opad og nedad) for at vise, at du er forbundet.

BARE SÅ DU VED DET ...

• Nu kan du nyde en række funktioner, som f.eks. Fjernlås/Lås op, Find min bil og Live Traffic.
    • Hele familien kan forbinde deres FordPass-konti til bilen. Da du har hovedkontoen, skal du bare godkende deres adgang.
    • Hvis din bil er blevet nulstillet til fabriksindstillingerne eller er købt brugt, skal du muligvis tilslutte modemmet igen. Der henvises til Fords hjemmeside for instruktioner.
    • Wi-fi i bilen leveres separat af din lokale netværksudbyder. Så du behøver ikke at tilmelde dig en anden, anderledes kontrakt for at nyde fordelene ved FordPass Connect.

Så nemt er det at aktivere dit FordPass Connect-modem. Men hvis der er noget, du er i tvivl om, kan du bare kontakte din Ford-forhandler.

Og hvis du synes, at denne video er brugbar, kan du se flere i serien "Sådan...": Den er udviklet til at hjælpe dig med at få det bedste ud af både FordPass og FordPass Connect.

RELATEREDE VIDEOER

Ford cars in a traffic

SÅDAN BRUGER DU LIVE TRAFFIC MED FORDPASS CONNECT

For eksempel leverer Live Traffic opdaterede trafikoplysninger direkte til dit SYNC 3-navigationssystem. Sådan bruges det.

Ford S-MAX side view

SÅDAN UDFØRES EN PRIMÆR NULSTILLING I FORDPASS-APPEN

Vi anbefaler, at du udfører en primær nulstilling, hvis du planlægger at sælge din bil, har købt en brugt Ford privat, eller hvis du har brug for at fjerne din bil fra en anden FordPass-konto. Sådan gør du det.

Add Your VIN Number

SÅDAN FØJER DU ET STELNUMMER TIL DIN FORDPASS-APP

Tilføjelse af et stelnummer (VIN) til FordPass-appen vil hjælpe dig med at holde dig på toppen af garantien, bestille en service og kontrollere advarsler om bilens tilstand. Sådan tilføjer du dit stelnummer til din FordPass.