GO’ ENERGI MED FORD E-TRANSIT

Men with Ford E-Transit


Energi er ligesom kærlighed. Den kommer i alle størrelser og former, så det er svært at begribe, hvad energi egentlig er. Men én ting er sikkert: Vi kan ikke leve uden den.

Energi får hjertet til at banke, hjernen til at tænke, hjulene til at køre rundt, vindmøller til at snurre og jorden til at dreje rundt. Der er god energi og dårlig energi. Der er fysisk energi og mental energi. Det er noget, man får. Det er noget, man giver, og det er noget, man sommetider mangler.

Hos Ford vil vi gerne være ambassadører for go’ energi, og det har vi bedt vores administrerende direktør, Frank Skjærbæk Pedersen, sætte nogle ord på.

GÅ PÅ OPDAGELSE I DEN GODE ENERGI

Hos Ford transformerer vi i disse år vores modelprogram til 100 % elektriske person- og varebiler. Vi ønsker at skabe biler, hvor man hverken går på kompromis med udseende eller rækkevidde. Det får du med Ford E-Transit, som er vores første 100 % elektriske varevogn. Dét er go’ energi.

Ligesom Ford E-Transit kan vi mennesker også løbe tør for energi. Når vores batterier er flade, skal de lades op. Ellers brænder vi ud, og det skaber dårlig stemning mellem os og vores medmennesker. Derfor er det bl.a. vigtigt at få bevæget kroppen. For når vi gør det, skaber vi go’ energi – til kroppen, sindet og stemningen.

TRÆN MED GO’ ENERGI-COACH AFFE

Når din krop har det godt, får du go’ energi. Derfor er det vigtigt at få aktiveret hele kroppen. Det gælder særligt, hvis der er fart på i din hverdag, og du derfor har brug for at koble lidt af.

Sammen med personlig træner, Henrik Affe, har vi udviklet to træningspas, hvor du på bare 10 minutter kan få go’ energi ind i din hverdag. Du behøver intet udstyr og kan fx lave træningen, mens du lader bilen op.

FÅ PULSEN OP OG AKTIVÉR HELE DIN KROP

I denne træningssession skal vi lave 10 simple øvelser à 30 sekunder hver, der får pulsen op og aktiveret hele kroppen. Træningen tager blot 10 minutter og kan give dig en velfortjent pause fra dagens (hårde) arbejde, eller mens du lader din bil op.

Det behøver ikke tage lang tid at få den gode energi tilbage. Træn med her:

TRÆN DIN NAKKE, RYG- OG MAVEMUSKULATUR

Er du en af dem, der dagligt bruger mange timer i en bil, så kender du sikkert følelsen af at blive træt i nakke, skuldre og lænd. Det kan du afhjælpe ved at lave nogle simple øvelser, der løsner op i led og muskler.

Henrik Affe viser her, hvordan du på bare 10 minutter får ekstra go’ energi i din hverdag:

RELATEREDE ARTIKLER