HISTORIEN OM FORD MOTOR COMPANY - HISTORIEN FORTSÆTTER

Hos Ford har vi en stolt arv og en spændende fremtid. Men hvad godt er det at bygge verdens bedste biler uden at tænke på den verden, vi bygger dem til?

ford mustang logo close up

Fra første dag har vi givet folk de værktøjer, der kan hjælpe dem med at komme videre, og udvikle dem til at forbedre deres muligheder. Nu, med et blik på kommende generationer, bygger vi mere ansvarlighed transport ved hjælp af brændstofeffektive motorer og er på vej mod elektrificering.  

Ansvarlighed er en central del af Fords forretningsstrategi. Med smarte produktionsløsninger og et spændende udvalg af teknologisk avancerede og brændstoføkonomiske muligheder er vi virkelig kun ved at komme i gang.

ford construction plant, machinery

Der er nye biler under udvikling, som vil supplere vores allerede elektrificerede ikoner, som f.eks. Mustang Mach-E og E-Transit, og vi investerer 2 milliarder dollars i at modernisere vores bilsamlefabrik i Køln, Tyskland, og forbereder os på vores 100 % elektriske fremtid

I mellemtiden har vi forpligtet os til at bruge yderligere 230 millioner pund på at ændre vores biltransmissionsanlæg i Halewood, Storbritannien, for at bygge elektriske strømenheder til kommende Ford-modeller. 

Vi er fast besluttet på at nå et vigtigt mål – at 100 % af vores passagerbiler vil være 100 % elektriske og to tredjedele af erhvervsbiler skal være 100 % elektriske eller plug-in hybridbiler i 2030. En milepæl på denne vej er vores plan om at sælge mere end 600.000 elbiler i Europa inden 2026.

birds eye view of ford plant facility

Vi ved, hvor vigtigt det er at have infrastrukturen på plads for at understøtte disse ambitiøse planer, og på et grundlæggende niveau har vi alle brug for et sted at oplade. Fords BlueOval™ Charge Network kan hjælpe med at fjerne bekymringen fra din køretur og give adgang til mere end 300.000 offentlige hurtigladestationer i hele Europa med en enkelt tilmelding.

ford mustang charging at charging station

Vi er førende i bestræbelserne på at skabe sikrere, mere effektive og ansvarlige transportnetværk med en bred vifte af mobilitetsmuligheder. Vi håber at forbedre alt fra trafikflow til parkering og skabe en verden med færre forhindringer og begrænsninger. 

Vi gør alt, hvad vi kan for at understøtte vores kunders modtagelse af en helt ny måde at køre på, lige fra at gøre det enkelt at oplade derhjemme til at understøtte elektrificerede erhvervsvognparker. 

Som virksomhed ser vi også på vores egne holdninger, og vi gør en masse arbejde for at sikre, at vi forbedrer kvaliteten, reducerer omkostningerne og ændrer og forenkler den måde, vi arbejder på. Ikke alene vil dette hjælpe Ford med at overgå kundernes forventninger, det vil gøre ejerskab af elbiler mere tilgængeligt og givende. Der er så meget at se frem til. 

Du kan læse mere om vores værdier og vilje til at yde positive bidrag til verden omkring os i vores rapport. Hver dag arbejder vi hen imod vores langsigtede mål om at opnå nul udledninger for alt bilsalg og CO2-neutralitet på tværs af vores aftryk fra faciliteter, logistik og leverandører i 2035.

Som Stuart Rowley, formand for Ford Europa, påpeger, "Europæerne er opmærksomme på klimaændringerne, og de er klar til at træffe en række individuelle foranstaltninger for at hjælpe med at bekæmpe dem. Ford er en del af elektrificeringen, og vi er stolte af at være førende inden for at hjælpe forbrugerne med at skifte til elektrificerede biler." 

Er du klar til at køre ind i fremtiden? Vi ønsker at hjælpe med at opbygge en bedre verden, hvor alle mennesker frit kan bevæge sig og forfølge deres drømme. Tag med os på rejsen. 

red ford mustang, side view at night

RELATEREDE ARTIKLER