Lexie Limitless og den nye, 100 % elektriske Explorer ®
Charge Around The Globe

BESØGER

6 KONTINENTER

FOR AT SÆTTE EN

VERDENSREKORD

REJSEN BEGYNDER

Den 8. september 2023 begyndte Lexie Alford, kendt af millioner som @LexieLimitless, en episk, banebrydende rundrejse i den nye, 100 % elektriske Ford Explorer®.

Hendes mål: at blive den første til at køre verden rundt i en elbil. En rejse inspireret af den banebrydende eventyrer, Aloha Wanderwell.

For hundrede år siden blev Aloha den første kvinde til at køre verden rundt. Og hun gjorde det i en Ford Model-T. Aloha, der var ekspeditionsleder, oversætter og filmskaber, begyndte sin rejse som kun 16-årig. Hendes historie er lige så utrolig som hendes præstation.

Ligesom Aloha har Lexie Limitless startede sin rejse I Nice, vil den også slutte I Nice. Hun vil krydse seks kontinenter og tilbagelægge enorme distancer. På vejen vil hun møde andre pionerer, besøge fascinerende steder — og forhåbentlig finde ladestandere undervejs!

Verification check in Johannesburg from a RecordSetter Yellow Jacket Official

KAPTAJNENS BLOG

Vi har væretmed hele vejen indtil videre påLexie Limitless ogden nye Explorers jord-omrejse. Læs historienhele historen på voresblog.

Fåmere at vide

FØLG REJSEN

Meget har ændret sig siden Alohas tid. Vores moderne opdagelsesrejsende kan gå online, finde informationer og dele sine oplevelser blot med et enkelt klik.

Men det her er ingen bilferie. Det er et verdensrekordforsøg, der har til formål at presse et elektrisk køretøj til grænsen. På mange måder en rejse ind i det ukendte. Der vil være højt at flyve og dybt at falde. Men for en erfaren eventyrer som Lexie er det bare en del af udfordringen.

At opleve eventyret, mens det udfolder sig. Søg på #ChargeAroundTheGlobe, og følg rejsen på sociale medier.

Oplev eventyret, mens der udfolder sig:

1. Følg Lexie’s tur live på recordsetter.com
2. Søg på #ChargeAroundTheGlobe på de sociale medier
3. Brug disse links:

Instagram TikTok YouTube

KLAR TIL EVENTYR

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

AVANCERET EVENTYRERTRÆNING

For at forberede sig på de kommende udfordringer besøgte Lexie Ford Lommel-testcentret i Belgien. Selvom dette var hendes første gang bag rattet i en Explorer, vænnede hun sig hurtigt til at køre en elbil og gennemførte sin certificering i avanceret kørselstræning.

Se her

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

BESØG PÅ VEJRFABRIKKEN


Lexie besøgte vores banebrydende Miljøtestcenter, også kendt som Vejrfabrikken. Her så hun, hvordan vi tester Explorer helt ud i ekstremerne, fra arktisk kulde til ørkenens varme og tropisk luftfugtighed. Betryggende, eftersom de snart skal krydse kontinenter sammen.

Se her

Front view of the all-new electric Ford Explorer

MØDET MED TEAM EXPLORER

For Lexie bliver den nye, 100 % elektriske Explorer hendes hjem i de næste mange måneder. Så for at lære den bedre at kende, mødtes hun med folkene bag bilen, blev bekendt med den avancerede teknologi i designet og fik lov til selv at komme med nogle forslag til funktioner.

Se her

The all-new electric Ford Explorer driving in the countryside

Ny, 100 % elektrisk Explorer

Udforskning født på ny

Gå på opdagelse

 

RELATEREDE ARTIKLER