Lexie Alford, aka @LexieLimitless, stood with the Ford Explorer at the Charge Around The Globe finish line.

Lexie Limitless og den nye elektriske Explorer®
Oplad verden rundt

28. marts, 2024

BESØGT

SEKS KONTINENTER

GJORDE DET

SOM DEN FØRSTE

SAMLET DISTANCE

>30.000 KM

EVENTYRET SLUTTER

Lexie Alford har gjort det! Lexie, der er kendt af millioner som @LexieLimitless, har gennemført sit episke eventyr – Charge Around The Globe – i den nye, 100 % elektriske Ford Explorer®, og blev den første til at køre jorden rundt i en elbil. Rejserekorden blev bedømt af RecordSetter. 

Inspireret af den banebrydende eventyrer Aloha Wanderwell, som var den første kvinde til at køre jorden rundt for hundrede år siden, har Lexie Limitless haft lidt af et eventyr. Fra Grækenland til Cape Town til Zimbabwe; Australien til Indien og Singapore; Chile til Argentina, og endelig op gennem USA, inden turen gik tilbage til Europa.

Lexie Limitless og den elektriske Ford Explorer har rejst i 27 lande, seks kontinenter og tilbagelagt mere end 28.900 km, beundrede imponerende natur, prøvede det lækre, lokale køkken og mødt andre pionerer. De har også besejret udfordrende vejr, vilde ruter og det mærkelige, flade dæk.

På vej tilbage til Nice, Frankrig, blev Lexie og den 100 % elektriske Explorer eskorteret de sidste 10 km af rejsen af et imponerende udvalg af ikoniske Ford-modeller, herunder Model-T, Mustang, Capri, Mustang Mach-E, Bronco og F150 Lightning.

Se hjemkomsten nedenfor.

Verification check in Johannesburg from a RecordSetter Yellow Jacket Official

KAPTAJNENS BLOG

Vi fangede hvert øjeblik, mens Lexie Limitless og den nye Ford Explorer® kørte jorden rundt. Læs hele historien om hvert kontinent, de besøgte, på vores blog.

Læs bloggen

EN VERDENSREKORD

For at certificere Lexie Limitless' rekordstore bedrift om at blive den første til at køre jorden rundt i en elbil, kortlagde og monitorerede RecordSetter, det officielle register over verdensrekorder, hvert skridt i rejsen.

KLAR TIL EVENTYR

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

AVANCERET EVENTYRERTRÆNING

For at forberede sig på de kommende udfordringer besøgte Lexie Ford Lommel-testcentret i Belgien. Selvom dette var hendes første gang bag rattet i en Explorer, vænnede hun sig hurtigt til at køre en elbil og gennemførte sin avancerede køretræningscertificering.

Se med nu

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

BESØG PÅ VEJRFABRIKKEN


Lexie besøgte vores banebrydende Miljøtestcenter, også kendt som Vejrfabrikken. Her så hun, hvordan vi tester Explorer helt ud i ekstremerne, fra arktisk kulde til ørkenens varme og tropisk luftfugtighed. Betryggende, eftersom de snart skal krydse kontinenter sammen.

Se med nu

Front view of the all-new electric Ford Explorer

MØDET MED TEAM EXPLORER


For Lexie bliver den nye elektriske Explorer hendes hjem i de næste mange måneder. Så for at lære den bedre at kende, mødtes hun med folkene bag bilen, blev bekendt med den avancerede teknologi i designet og fik lov til selv at komme med nogle forslag til funktioner.

Se med nu

The all-new electric Ford Explorer driving in the countryside

Ny 100 % elektrisk Explorer

Udforskning født på ny

Gå på opdagelse   Konfigurér

 

RELATEREDE ARTIKLER